Nye udgivelser i marts

marts, udgivelser, nye bøger, overblik, kommer snart

Her finder du en oversigt over nogle af de mange nye udgivelser i marts 2022 fra Forlaget Carlsen og CarlsenPuls.

Vil du have flere nyheder relateret til vores nye udgivelser direkte i din indbakke? Tilmed dig vores nyhedsbrev.

Nye billedbøger


Anton og farmor på havets bund

Af Thomas Brunstrøm
Illustreret af Thorbjørn Christoffersen

Anton og Farmor rejser til havets bund for at finde Farmors ring. Her møder de farlige uhyrer og stressede havfruer, og Anton må være ekstra kvik, hvis han skal klare ærterne og få ringen med tilbage. Det bliver en eventyrlig rejse, for når Farmor er med, er der aldrig et kedeligt øjeblik.

fra ca. 4 år


Nye seriebøger


Hundemand (10) – Stormfulde helte

Af Dav Pilkey

Action, kamp og evig kærlighed!

Hvad i alverden har de tre ting dog med hinanden at gøre? Det kan Chef, Hundemand og Pjevs gøre dig klogere på i det 10. bind i den sjove, skøre og spændende fortælling om venskab, superskurke og geniale opfindelser!

En bog om hundekrave, ulykkelig forelskelse, god opførsel og ikke så kloge beslutninger

fra ca. 6 år


LÆS OGSÅ: Hundemand er den vildeste superhelt! Dav Pilkeys geniale og gakkede serie er børnenes favorit

Nye højtlæsningsbøger


Horisonten og sådan noget

Af Tina Sakura
Illustreret af Lilian Brøgger

Noura betyder lys. Men mørke er det eneste, Noura kan huske. Hvorfor har hun sejlet omkring i en mystisk ubåd? Og hvor kommer hun mon fra? Da Noura møder Daimi, begynder hun at huske. Noura og Daimi rejser af sted mod horisonten og savnet og magien: De leder efter deres egen lyd, de leder efter mod. Men vil det virkelig være nok, når de står over for grusomheden selv?

 fra ca. 8 år


Ny tween-fiktion


Datter af dybet

Af Rick Riordan
Oversat af Vibeke Nielsen

Datter af dybet er et undersøisk action-eventyr om forældreløse Ana og hendes bror Dev. De går på en kostskole, som specialisere sig i marinebiologi. Men skolen har en hemmelighed, som kun få kender til. Da Ana og nogle af hendes klassekammerater undgår et voldsomt angreb, afsløres skolens hemmelighed – nede på havets bund! 

Flere fjender har forsøgt at få fingrene i hemmeligheden, og Ana viser sig at være nøglen til sandheden, som kan ændre verdens gang.

 fra ca. 10 år


LÆS OGSÅ: Den ultimative Rick Riordan-guide

Ny non-fiktion


Carlsens Klogebøger: Plastik

Plastik er en fantastisk opfindelse! Det er nærmest bare fantasien, der sætter grænserne for, hvad man kan bruge det til. Legetøj, bygninger, elektronik, køretøjer og uendeligt meget mere. Men det er også enormt skadeligt for naturen. Når vi ikke genbruger, ligger det bare og forurener. Det kan vi heldigvis gøre noget ved! Når du har læst denne bog, er du blevet meget klogere på, hvor plastik kommer fra, og hvordan vi bedst slipper af med det igen.

fra ca. 6 år


Carlsens Klogebøger: Penge

Mad, tøj ferier, fredagsslik og uendeligt meget mere kan købes for penge. Det er svært at klare sig uden. Hvordan kan man tjene dem, og hvor kommer de egentlig fra? Hvordan passer man på dem? Og hvordan får man dem til at vokse? Når du har læst denne bog, er du blevet klogere på budget, aktier, rige mennesker, lommepenge, dumme penge og en masse andre ting, det kan betale sig at vide mere om.

fra ca. 6 år


Ny young adult-fiktion


Hvem blinker først?

Af Ida-Marie Rendtorff

Ronja er Milles bedste veninde. Hun betyder alt. Uden Ronja er Mille helt alene. Men som altid Ronja har fået en vild ide, og hun er ret ligeglad med konsekvenserne. Sammen skal de udnytte de klamme mænd, som findes overalt på nettet. Det er mænd, som fortjener at blive afpresset. De er giftige, siger Ronja, og desuden har hun jo brug for pengene. Men måske er det ikke kun de fremmede mænd, som er giftige for Mille …


Har du set?