Litteratursalon: Tomas Lagermand Lundme

Mød Tomas Lagermand Lundme i samtale med læremiddelforfatter Trine May. Enten fra Trine Mays stue – eller hjemme fra din egen.

Mød Tomas Lagermand Lundme i samtale med læremiddelforfatter Trine May, når Forlaget Carlsen og CarlsenPuls arrangerer en række litteratursaloner i efteråret.

Det er muligt at være med direkte fra Trines egen stue på Christianshavn – der er 25 pladser til hver arrangement. Men man kan også være med hjemme fra sin egen stue, for alle litteratursaloner bliver live-streamet via vores Facebook-side.

Onsdag d. 11. november
kl. 20.00-21.30 (inkl. 20 minutters pause)

Dørene hos Trine May åbner kl. 19.30

Om aftenens gæst: Tomas Lagermand Lundme

Tomas Lagermand Lundme er kreativ som ganske få. Han debuterede i 1998 med romanen Forhud og har siden skrevet en lang række bøger for børn, unge og voksne. Han har skrevet dramatik til teaterscenen og manuskripter til radioteater, dokudramaer, novellefilm og tv-serier. Han arbejder som billedkunstner og har været radiovært på Radio24syv. Og så har han siddet i en lang række bestyrelser og udvalg med det formål at give kunst og kunstnere de bedste betingelser. Han er med andre ord en mand med mange facetter. Hos Forlaget Carlsen er han dog først og fremmest forfatter.   

Hans billednovelle Kirsebærpigen handler om en ung piges første forelskelse, og i lektørudtalelsen blev det fremhævet at ”Tomas Lagermand Lundme skriver smerteligt og knugende”. Vi kunne ikke sige det bedre selv, og beskrivelsen passer også på romanen Om natten lyver jeg aldrig. Den handler om 17-årige Yosef der skjuler sin homoseksualitet for familien, og hver nat må snige sig ud for at være sig selv. Romanen er baseret på den aktuelle tv-serie af samme navn.

Glæd dig til en aften med fokus på at sætte ord på de sværeste følelser og om ikke at lade sig begrænse i sit udtryk.

Praktiske oplysninger

Du kan deltage i arrangementet på to måder: Enten som gæst i Trine Mays stue eller du kan være med på Facebook Live. Både gæsterne hos Trine og dem, der følger med online, får mulighed for at bidrage til samtalen med spørgsmål til forfatteren.

Trine May bor på Christianshavn i København. Hvis du tilmelder dig som gæst hos hende, får du sendt hendes adresse i en mail en uge før arrangementet.

Tilmeld dig som gæst hos Trine May:

Vi benytter tilmeldingssystemet Eventbrite. Det er dem, du vil modtage billet til arrangementet fra. Nogle oplysninger står på engelsk.

Vær med på Facebook Live:

Oplysninger om, hvordan du kan deltage i live-streamen af arrangementet kommer snarest. Hold øje med siden her og vores Facebook-side.

Har du set?