Litteratursalon: Marianne Iben Hansen

Mød Marianne Iben Hansen

Mød Marianne Iben Hansen i samtale med læremiddelforfatter Trine May. Enten fra Trine Mays stue – eller hjemme fra din egen.

Mød Marianne Iben Hansen i samtale med læremiddelforfatter Trine May, når Forlaget Carlsen og CarlsenPuls arrangerer en række litteratursaloner i efteråret.

Det er muligt at være med direkte fra Trines egen stue på Christianshavn – der er 25 pladser til hver arrangement. Men man kan også være med hjemme fra sin egen stue, for alle litteratursaloner bliver live-streamet via vores Facebook-side.

Onsdag d. 23. september
kl. 20.00-21.30 (inkl. 20 minutters pause)

Dørene hos Trine May åbner kl. 19.30

Om aftenens gæst: Marianne Iben Hansen

Det er tit utaknemmeligt at blive sammenlignet med selveste Halfdan Rasmussen, men i Marianne Iben Hansens tilfælde er det helt på sin plads. Med sin fornemmelse for rim og betoning formår hun at åbne børns øjne for sprogets musik og hendes evne til at bukke sproget rundt om alt fra glæde til smerte er ekvilibristisk. 

Marianne Iben Hansen har en lang række egne udgivelser bag sig, men også som oversætter har hun sat sit præg – bl.a. på Benji Davies’ Grumlingen der med Marianne Iben Hansens gendigting er blevet kaldt ”en poetisk perle”.

Senest har Marianne Iben Hansen i samarbejde med Lilian Brøgger udgivet billednovellen KOM, en flow-rimet fortælling om et venskab, der pludselig ikke er så enkelt længere.

Glæd dig til en aften med fokus på rytme, flow og at læse (op) med hele kroppen.

Praktiske oplysninger

Du kan deltage i arrangementet på to måder: Enten som gæst i Trine Mays stue eller du kan være med på Facebook Live. Både gæsterne hos Trine og dem, der følger med online, får mulighed for at bidrage til samtalen med spørgsmål til forfatteren.

Trine May bor på Christianshavn i København. Hvis du tilmelder dig som gæst hos hende, får du sendt hendes adresse i en mail en uge før arrangementet.

Tilmeld dig som gæst hos Trine May:

Vi benytter tilmeldingssystemet Eventbrite. Det er dem, du vil modtage billet til arrangementet fra. Nogle oplysninger står på engelsk.

Vær med på Facebook Live:

Oplysninger om, hvordan du kan deltage i live-streamen af arrangementet kommer snarest. Hold øje med siden her og vores Facebook-side.

Har du set?