Litteratursalon: Tina Sakura Bestle

Mød Tina Sakura Bestle i samtale med læremiddelforfatter Trine May. Enten fra Trine Mays stue – eller hjemme fra din egen.

Mød Tina Sakura Bestle i samtale med læremiddelforfatter Trine May, når Forlaget Carlsen og CarlsenPuls arrangerer en række litteratursaloner i efteråret.

Det er muligt at være med direkte fra Trines egen stue på Christianshavn – der er 25 pladser til hver arrangement. Men man kan også være med hjemme fra sin egen stue, for alle litteratursaloner bliver live-streamet via vores Facebook-side.

Onsdag d. 30. september
kl. 20.00-21.30 (inkl. 20 minutters pause)

Dørene hos Trine May åbner kl. 19.30

Om aftenens gæst: Tina Sakura Bestle

Tina Sakura Bestle debuterede som børnebogsforfatter i 2004 med billedbogen Jok. Siden er det blevet til en lang række bøger for børn, hvoraf flere af dem har modtaget priser.

Hendes universer kredser ofte om det fantastiske, skæve karakterer og store forandringer, hvilket kommer til udtryk i Bogen om Blom – en vidunderlig bog der emmer af fantasi, filosofi, livsglæde og det smukke i livet.

Glæd dig til en aften med fokus på den underfundige poesi og store kærlighed til sprog, man fornemmer når man læser Tina Sakura Beatles bøger. 

Praktiske oplysninger

Du kan deltage i arrangementet på to måder: Enten som gæst i Trine Mays stue eller du kan være med på Facebook Live. Både gæsterne hos Trine og dem, der følger med online, får mulighed for at bidrage til samtalen med spørgsmål til forfatteren.

Trine May bor på Christianshavn i København. Hvis du tilmelder dig som gæst hos hende, får du sendt hendes adresse i en mail en uge før arrangementet.

Tilmeld dig som gæst hos Trine May:

Vi benytter tilmeldingssystemet Eventbrite. Det er dem, du vil modtage billet til arrangementet fra. Nogle oplysninger står på engelsk.

Vær med på Facebook Live:

Oplysninger om, hvordan du kan deltage i live-streamen af arrangementet kommer snarest. Hold øje med siden her og vores Facebook-side.

Har du set?