“Fuglemanden” modtager prisen som Bedste Danske Tegneserie

Sarah Engell og Lilian Brøggers grafiske roman Fuglemanden har modtaget Claus Deleuran Prisen som Bedste Danske Tegneserie 2018

Når ord og illustrationer smelter sammen til en helhed, kan der opstå en hel særlig magi – og det er netop tilfældet i FUGLEMANDEN af Sarah Engell og Lilian Brøgger.

Den grafiske roman udkom i foråret 2018 og har siden fået masser af rosende ord med på vejen fra både læsere og anmeldere, og ved årets Copenhagen Comics blev den tildelt hæderen som Bedste Danske Tegneserie 2018, da årets Claus Deleuran Priser blev uddelt.

–» Læs et udvidet uddrag af Fuglemanden

Claus Deleuran Prisen er opkaldt efter den legendariske tegneserietegner Claus Deleuran og er blevet uddelt af foreningen Danske Tegneserieskabere siden 2016.

FUGLEMANDEN var i øvrigt også nomineret til Undervisningsministeriets Skriverpris sidste år.

“Fra Forlaget Carlsen skal lyde et kæmpestort tillykke til Sarah og Lilian og Fuglemanden,” fortæller Carlsens forlagschef Christian Bach. “Med Fuglemanden har de begået et langstidsholdbart mesterværk, der tager det bedste fra ord og billeder og bruger det til at fortælle en utroligt rørende historie om et utroligt mørke, som alt for mange af os får berøring med i løbet af et liv, men også en historie, som holder fast i håbet. Det ER virkelig stort, som en anmelder skrev, da bogen udkom.”

–» Undervisningsforløb af Trine May til Fuglemanden

Har du set?