Velkommen til litteratursalon!

I samarbejde med læremiddelforfatter Trine May inviterer Forlaget Carlsen og CarlsenPuls til litteratursaloner i efteråret. Du kan få plads hjemme i Trine Mays stue – men du kan også følge med hjemme fra dig selv.

I 1920’erne var litteratursaloner en yndet beskæftigelse for Københavns bedre borgerskab. Helt så elitært bliver det ikke, når Forlaget Carlsen slår dørene op og holder fem LITTERATURSALONER hen over efteråret. Til gengæld bliver det fem forrygende aftener med god tid og mulighed for at komme ”tæt på” nogle af de stærkeste stemmer i dansk børne- og ungdomslitteratur.

Til at styre slagets gang har vi allieret os med læremiddelforfatter Trine May. Salonerne foregår endda i Trine Mays egen lejlighed på Christianshavn, som faktisk var et af de steder, litteratursalonerne blev afholdt tilbage i tiden. 

Det er gratis at deltage, men af indlysende årsager er der begrænsede pladser i Trine Mays stue. Til dem der ikke har mulighed for at være fysisk til stede, live-streamer vi salonerne på Carlsen Ekstras facebookside. Både gæster i stuen og de, der følger med online, får mulighed for at komme med spørgsmål undervejs.

Vi glæder os til at se jer!


Efterårets saloner

Marianne Iben Hansen
i samtale med Trine May

Læs mere
Tina Sakura Bestle
i samtale med Trine May

Læs mere
Kim Fupz Aakeson
i samtale med Trine May

Læs mere
Sarah Engell
i samtale med Trine May


Læs mere

Tomas Lagermand Lundme
i samtale med Trine May

Læs mere
Har du set?