Kim Fupz Aakeson

Kim Fupz Aakeson

LITTERATURSALON. Mød Kim Fupz Aakeson i samtale med læremiddelforfatter Trine May i denne litteratursalon fra oktober 2020.

Kim Fupz Aakeson behøver næppe nogen introduktion. Han har udfoldet sig i nærmest alle formater og til alle aldre: Billedbøger, børneromaner, ungdomsromaner, novellesamlinger, romaner til voksne, filmmanuskripter, sceneteater, radioteater og meget mere.

Han debuterede som børnebogsforfatter i 1984 og har siden modtaget flere priser for sine bøger, bl.a. Kulturministeriets Børnebogspris (1990), Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris (2000) og Kulturministeriets forfatterpris for børne- og ungdomslitteratur (2011).

Billedbogen  Men størst af alt, er en alternativ skabelsesberetning der i bedste Fupz-stil fortæller om alt det gode – og om alt det knap så gode. Bogen er blevet en stor succes og bliver brugt i undervisningen på alle klassetrin.

Glæd dig til en litteratursalon med fokus på at pakke de store spørgsmål ind i små fortællinger. Og hvem ved, måske løfter Kim Fupz Aakeson sløret for nye projekter. 

Se litteratursalonen med Kim Fupz Aakeson:

Har du set?