Dig og mig … måske?

Dig og mig ... måske?

Dig og mig … måske? af Bodil El Jørgensen er en tween-roman om den første skønne, fantastiske og kaotiske forelskelse.

Freja er vild med Fredrik. Han er sej, han er pæn, han er sød. Og så er han begyndt at sende Freja beskeder, selvom han hænger ud med ‘snobberne’. Freja er ør af spænding. Er han virkelig interesseret i hende?

Malte går på madkursus med nogle fra parallelklassen og kommer på hold med en vildt sød pige. De taler supergodt sammen, og Malte slapper helt af, når han er sammen med hende. Faktisk tænker han meget på hende. Er han mon forelsket?

Freja og Malte tumler med mange fantastiske følelser – men så rammer katastrofen, og pludselig bliver alt det gode frygteligt. Hvorfor skal kærligheden være så svær?

Dig og mig … måske? udkommer i Sommerfugle­serien, der består af bøger for de 9-12-årige.

Fra ca. 10 år

Her får du et udvidet uddrag af Dig og mig … måske?:

Har du set?