Bare lad mig være

Bare lad mig være

Bare lad mig være af Puk Krogsøe er en tween-roman om angst.

Ida har angst … hun ved det bare ikke.

Der er sket meget i Idas klasse, og venskaberne er skiftet ud. Også Idas venskab med Stine – men Ida har ikke fundet en ny ven. Hun har svært ved at række ud. Derfor begynder hun også at føle sig som en fremmed i klassen. Hun synes, at alle er imod hende, og hun vil helst bare blive derhjemme og ikke gå i skole mere. Det er svært for hendes forældre at forstå, hvad det er, der bekymrer Ida, og Ida selv vil helst bare have, at de lader hende være.

En bog om angst og om at finde sig selv igen. Langsomt og med hjælp fra dem, man stoler på.

Bare lad mig være udkommer i  Sommerfugleserien, der består af bøger for de 9-14 årige. Bøgerne i serien handler om hverdag, venner, familie og de store følelser.

Fra ca. 10 år
Af Puk Krogsøe
Omslagsgrafiker: Signe Schmidt

Her får du et udvidet uddrag af Bare lad mig være:

Har du set?