Chaos Walking-trilogien

Hæsblæsende og velskrevet trilogi af YA-mesteren Patrick Ness (forfatteren til Monster). For fans af The Hunger Games, Divergent og The Maze Runner.

Hvordan kan du flygte, når dine forfølgere kan høre alle dine tanker?

Prentisstown er ikke en by som alle andre. Her kan alle nemlig høre hinandens tanker i en overvældende og endeløs strøm af Støj.

En måned før den fødselsdag, der vil gøre Todd til en mand, opdager han sammen med sin hund, Manchee (hvis tanker, Todd også kan gøre – om han vil det eller ej), et område med total stilhed. De opdager, at byen, hvor privatliv er umuligt, gemmer på en forfærdelig hemmelighed. En hemmelighed så grusom, at Todd og Manchee må flygte, hvis de vil gøre sig håb om at overleve.

Filmen baseret på bogen får dansk biografpremiere i januar 2021 og har bl.a. Daisy Ridley, Tom Holland, Nick Jonas og Mads Mikkelsen på rollelisten.

Download traileren til bibliotekets infoskærme

Bemærk! Du er velkommen til at downloade en kopi af traileren til brug på bibliotekets infoskærme. Hvis du vil bruge traileren på sociale medier og/eller bibliotekets hjemmeside, beder vi dig dele fra YouTube.

Har du set?