Burn

Burn er en action-packed roman af mesterlige Patrick Ness, der også står bag gigantsuccesser som Monster og Chaos Walking.

Burn er en vild historie om fanatisme, uventede nye chancer, håb og mod i et univers, der næsten ligner vores, og som står på kanten af total ødelæggelse.

En kold søndag aften i 1957 står Sarah Dewhurst sammen med sin far foran en tankstation og venter på den drage, han har hyret til at hjælpe på farmen …

Sarah Dewhurst og hendes far er outsidere i deres lille hjemby, Frome. Omstændighederne tvinger dem til at hyre en drage til at hjælpe til på deres farm. Noget kun de allerfattigste må ty til.

Drager bør ikke have en sjæl, men dragen Kazimir vækker Sarahs nysgerrighed, fordi den insisterer på at beskytte hende.

For Kazimir ved noget, hun ikke ved. Han er ankommet til gården med viden om en profeti. En profeti, der involverer en snigmorder, en dragetilbedende kult, to FBI-agenter – og Sarah selv.

Download traileren til bibliotekets infoskærme

Bemærk! Du er velkommen til at downloade en kopi af traileren til brug på bibliotekets infoskærme. Hvis du vil bruge traileren på sociale medier og/eller bibliotekets hjemmeside, beder vi dig dele fra YouTube.

Har du set?