Jeg ved ALT om kærlighed

Jeg ved ALT om kærlighed

Jeg ved ALT om kærlighed af Katrine Skovgaard er en fortælling for tweens om de to meget forskellige kusiner og fætre, Klara og Anton.

I Jeg ved alt om kærlighed møder vi Anton lever et stille og roligt liv med sine mødre, sin bedstemor og sin onkel på en lille gård. Her bruger han det meste af sin tid på at passe dyrene og tale med dem. Det bliver der alt sammen vendt op og ned på, da hans kusine Klara og hendes forældre vender hjem fra flere års ophold i Kenya.

Klara har fart på, og når det gælder om at få venner, savner hun ikke ideer. Men nogle af hendes mange planer er lige lovlig meget for Anton, der har lovet sin familie at hjælpe kusinen på plads. Og det bliver ikke bedre af, at Klara bare kaster sig ud i ting, der er superpinlige, og som gør Anton meget bevidst om, at alles øjne hviler på Klara … og Anton. Det er lige før, at Anton faktisk savner de stille og rolige dage, før Klara kom tilbage.

Men har Klara ikke også hjulpet Anton lidt ud af hans skal? Og er det ikke også meget rart at tale med andre end dyrene på gården?

Men da Klara laver en episk brøler, må Anton spørge sig selv, hvor langt han vil gå for at hjælpe sin kusine.

Jeg ved ALT om kærlighed er en del af Sommerfugle­serien, der består af bøger for de 9-12-årige.

Fra ca. 9 år

Her får du et udvidet uddrag af Jeg ved ALT om kærlighed:

Har du set?